*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

20100828

KARMA SI ZODIILE





 Astrologia karmica are la baza conceptul reincarnarii, considerand ca viata noastra prezenta este rezultatul actiunilor noastre din trecut, balanta faptelor rele si bune, oglindirea vietilor trecute .

Desi in momentul nasterii se sterge intreaga memorie a vietilor anterioare (la majoritatea oamenilor, existand exceptii care au fost studiate de cercetatori) totusi omul are toata cunoasterea intuitiva asupra destinului si a trecutului sau, doar ca nu isi poate explica rational de ce i se intampla anumite lucruri. Intuitia patrunde mai adanc decat analiza mentala.
Astrologia karmica ofera aceste explicatii pe care oamenii le cauta despre viata lor intr-un mod comprehensibil mintii rationale. Desi o analiza a hartii karmice este extrem de complexa (mult mai dificila decat ar parea la prima vedere) si nici pe departe nu poate fi redusa la cele 12 zodii, totusi zodia este o mica parte dintr-un intreg si va poate oferi informatii pretioase despre karma voastra.

Zodia Berbec
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara nu ai reusit sa te afirmi asa cum ti-ai fi dorit. Desi ai trecut foarte multe obstacole, totusi nu le-ai trecut pe toate si ai ramas cu o frustare imensa. Acum simti dorinta interioara de a fi primul(a), de a reusi, de a-ti folosi curajul si a nu mai astepta dupa altii. Iti doresti enorm de mult sa iti atingi telurile!
O parte din scopul vietii tale : Sa te afirmi!

Zodia Taur
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara te-ai ocupat mult de bani, insa ai suferit mai multe pierderi financiare si ai acumulat nemultumiri. Acum iti doresti enorm sa ai bani, sa posezi. Nevoia ta de siguranta este foarte mare. Vrei sa simti ca ai control asupra banilor, ca ai MULT, ca iti poti satisface poftele.
O parte din scopul vietii tale : Sa inveti sa manuiesti banii!

Zodia Gemeni
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ti-ai dezvoltat foarte mult inteligenta. Din pacate nu ai reusit sa comunici cu cei din jur tot ceea ce stiai. In viata aceasta vorbesti foarte mult! Simti nevoia sa schimbi informatii. Comunicarea ta cu anturajul nu este intotdeuna buna deoarece aici ai de muncit.
O parte din scopul vietii tale : Sa ajungi sa comunici foarte bine cu cei din jur!

Zodia Rac
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): O parte din karma ta te leaga de familie, de parinti. In viata ta anterioara nu ai putut sa fii aproape de familia ta atat de mult cum ti-ai dorit. Acum, implicarea ta in familie este mereu necesitata. In viata anterioara ai ajuns sa cenzurezi o parte din emotiile tale sensibile. In aceasta viata vei lua contact cu ele si te vor ghida.
O parte din scopul vietii tale : Sa iti folosesti intuitia!

Zodia Leu
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai avut parte de multe succese si realizari, insa nu ai reusit din diferite motive sa iti atragi respectul celor din jur sau ai murit inainte de a vedea ca roadele tale sunt apreciate. Acum simti nevoia sa fii mereu in centrul atentie si sa culegi aplauze. Doresti sa te bucuri de succesele tale!
O parte din scopul vietii tale : Sa stralucesti!

Zodia Fecioara
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai incercat mereu sa ajuti si sa imbunatatesti lucrurile insa nu ai reusit deoarece ti-au scapat cateva lucruri esentiale. In viata aceasta analizezi foarte mult. Incerci sa gasesti acele detalii care ti-au scapat si cu ajutorul carora poti sa aduci schimbari benefice.
 O parte din scopul vietii tale : Sa ajuti oamenii sa se perfectioneze!

Zodia Balanta
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai dezvoltat legaturi diadice. Ai fost foarte absorbit de relatia ta si ai incercat sa faci ca lucrurile sa mearga bine intre tine si cealalta persoana. Nu ai reusit intru totul si in viata aceasta continui munca ta de a aduce armonie in relatiile tale.
O parte din scopul vietii tale : Sa gasesti echilibrul intre cat dai si cat primesti!

Zodia Scorpion
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): Vii din viata ta anterioara cu dorinta de a schimba lucrurile, de a rasturna situatii si de a lupta impotriva obstacolelor. Drumul tau se continua cu autotransformarea si cu infrangerea obstacolelor interioare: gelozie, invidie, posesivitate etc. care nu te lasa sa evoluezi. Lupta ta este interioara. Odata castigata, vei regasi pacea si multumirea.
 O parte din scopul vietii tale: Sa te autotransformi!

Zodia Sagetator
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai acumulat foarte multa informatie si experienta, ti-ai fost optimist si ai ghidat pe altii. Ceea ce ti-a ramas de facut este ca sa pui tu insuti in aplicare cunoasterea ta adanca asupra vietii si sa reusesti astfel sa iti atingi scopurile.
O parte din scopul vietii tale : Sa iti atingi telurile inalte!

Zodia Capricorn
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara nu ai finalizat unele din proiectele tale. Nu ai stiut sa faci timpul sa lucreze in favoarea ta. Vii cu o dorinta interioara intensa de a reusi in viata si a urca pe scara ierarhica. Sunt cateva lucruri pe care simti ca trebuie sa le realizezi.
O parte din scopul vietii tale: Sa iti finalizezi planurile incepute!

Zodia Varsator
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai fost foarte sociabil si prietenia a insemnat enorm pentru tine. Aveai o gandire noncomformista de care beneficiezi si acum, insa din cauza atitudinilor rebele si excentrice ai ranit pe cei din jurul tau.
O parte din scopul vietii tale : Sa acorzi respect altora!

Zodia Pesti
Karma ta (cauzele care au favorizat incarnarea ta in aceasta zodie): In viata anterioara ai luat contact cu lumea spirituala si cu informati profunde, care te-au facut sa visezi la iubire, adevar si dreptate. O umbra de indoiala te sabota insa in stradania ta de a ajunge la aceste idealuri.
O parte din scopul vietii tale : Sa crezi in idealurile tale!


http://www.astrodestin.ro/


FLORILE  PASIUNII .
http://viata-flori-bijuterii-prietena.blogspot.com/



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu