*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

TINERETE FARA BATRANETE
Nu este un neadevar , pentru ca  tineretea pare infinita .Un tanar nu observa trecerea anilor , simte un elan nemaipomenit  , crede ca ar putea  atinge chiar si luna de pe cer... daca ar vrea .

Acum trebuie sa-ti alegi un drum in viata . Gandeste-te bine care sunt atu-urile tale , la ce te pricepi mai bine ,  ce-ti place sa faci , si foloseste aceste calitati si pasiuni in alegerea carierei tale .Lasa-i pe parinti  sa-ti dea un sfat  , dar nu trebuie sa hotarasca ei pentru tine . Tu trebuie sa hotarasti ce vrei sa faci cu viata ta , si alegerea carierei care ti se potriveste este esentiala . Daca ai lasat scoala sa ajute la formarea ta , folosindu-ti aptitudinile si pasiunile , stii deja ce vrei sa devii . Visul tau de acum poate deveni realitate , invatand din marea carte a cunoasterii si perfectionandu-te .
Tineretea este varsta cand , pentru o Ileana   Cosanzeana sau pentru un Fat Frumos, te lupti bucuros cu  balaurul cu nu stiu cate capete . 
Nu trebuie sa te irosesti in iubiri fara numar .Trebuie sa-ti alegi Ileana Cosanzeana ta . Sau al tau FAT FRUMOS .

SUPER-MELODII de Dragoste 60 Min

Cand ai gasit-o (sau l-ai gasit) , te casatoresti , caci vrei sa-ti petreci restul vietii alaturi de ea (sau de el).Marsul Nuptial


Maxime celebre despre iubire :

,,VREI SA FII IUBIT ?  IUBESTE ! ,,  Sofocle
,,DRAGOSTEA E CA FOCUL  ,  DACA N-O INTRETII  , SE STINGE !,,  Lermontov
,,IUBESTE PUTIN CEL CE POATE SPUNE PRIN CUVINTE CAT IUBESTE !,,  Dante


Si va ganditi la copii .

Dar mai e o sarcina importanta acum .Trebuie sa iti croiesti un drum in viata  , sa te realizezi profesional , pentru bunastarea ta . Si a familiei tale .Toata fericirea ta urmatoare depinde de eforturile tale de acum . Mobilizeaza-te ! De tine depinde ce faci cu viata ta !


Dar , fii atent(a) sa nu ajungi sa-ti neglijezi familia . Atat partenerul de viata  , cat si copilul sau copiii , au nevoie sa fii parte din viata lor . Daca esti ocupat(a) in timpul saptamanii , foloseste wikend-ul pentru a recompensa : jucati-va cu copilul(iii) , discutati cu pertenerul .Puteti sa faceti din mesele de  wikend adevarate sarbatori pentru intreaga familie . Sau , daca timpul permite , faceti o iesire in natura ; aceste iesiri au darul de a deveni memorabile pentru familie .
STIM OARE CE ESTE VIATA ?
TESTE PENTRU ALEGEREA CARIEREI:
DESPRE CASATORIE :
CASATORIA:
PLANIFICAREA CARIEREI PROFESIONALE :
Cititi si :


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu