*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

PIRUETELE VIETII
Sunt prea multe si prea grele piruetele  vietii? Au aparut intristarea si lacrimile ?

Este mai greu decat ai crezut ? Se poate . Dar nu uita , greutatile vietii te calesc , vei fi mai puternic .Mobilizeaza-te si depaseste dificultatile din drumul tau .Gandeste pozitiv .

Ai ales gresit ? Drumul ? Partenerul de viata ? In a cest caz , este mult mai greu sa gasesti o solutie . Chibzuieste bine ce ai de facut .

Incearca sa te redirectionezi pe drumul dorit ; cu cat este mai devreme , cu atat este mai usor . Scoala este solutia cea mai buna pentru a-ti gasi drumul tau . Apeleaza la cursurile de recalificare  , sau , daca tintesti mai sus ,  exista  posibilitatea sa faci doua facultati in paralel .

Iar in casnicie , nu uita  , cu un buchet de flori , cu un  ,, Iarta-ma ! ,, spus din inima ,si , mai  ales , cu o imbratisare tandra , se pot repara multe .

Doar un trandafir...
.
Trei trandafiri pentru tine
  Daca poti repara greseala ta , fa-o acum , si continua .

Daca certurile , tristetea si lacrimile au pus stapanire pe viata ta  si  piruetele vietii sunt gata sa te doboare , trebuie sa  te gandesti bine ce faci cu viata ta . Daca nu se mai poate repara nimic desi ai incercat de mai multe ori  , opreste -te aici , rupe -o cu trecutul , croieste-ti alt drum .

Poti deveni propriul tau sef ,  pornind o mica afacere , daca asta iti doresti si vremurile o cer .

Sau gaseste alt partener de viata . Este o decizie dificila , de aceea trebuie luata dupa o matura chibzuinta , dar este mai bine mai repede decat mai  tarziu . Mai tarziu , suferinta va fi si mai mare .

Madalina Manole-Suflet gol
 
Madalina Manole-Ai crezut
 
Veti suferi , vi se va parea ca este sfarsitul lumii , dar  fiti foarte atent(a) la suferinta provocata copilului , care , de cele mai multe ori ,se considera vinovat pentru certurile si despartirea parintilor , sau mai grav nu pedepsiti copilul pentru greselile celuilalt parinte . Nu-l puneti sa aleaga intre voi , explicati-i ca nu e vina lui , ca il iubiti , ca ramaneti prieteni si parintii lui  in continuare .

Gaseste in copilul tau , in primul rand , si in familia ta ,  putarea de a merge mai departe si de a inlatura toate obstacolele  din calea ta .Mai tarziu ,cand toate vor fi trecut , iti vor aparea in alta lumina si vei fi multumit(a) ca ai depasit momentul .

Viata trebuie sa mearga mai departe . Recladeste-ti viata !

GANDIREA POZITIVA SI EFECTELE EI :
RECONVERSIA PROFESIONALA :
DIVORTUL :
Cititi si :

2 comentarii:

  1. Anonim20:09

    iti lasa un gust amar vizitarea acestei pagini , dar tu ai facut sa simtim aerul proaspat al sperantei ca totul se sfarseste cu bine .. sa speram deci..

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa ar trebui sa fie , totul sa se sfarseasca cu bime . Speranta ne ajuta , uneori doar ea ne mai ramane . Sa speram , sa gandim pozitiv .

    RăspundețiȘtergere