*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

20100815

ASCENDENTUL IN ZODII (2)

Cintinuare de la (1):
http://copilarie-tinerete-viata.blogspot.com/2010/07/zodia-si-ascendentul-te-ajuta-sa-te.html


BALANTA
Plasarea Ascendentului in aceasta constelatie inzestreaza persoana cu sensibilitate si gentilete. Loialitatea, sinceritatea si bunul simt sunt atributele celor nascuti sub influenta acestei zodii, atata timp cat aspectele planetei Venus, ce patroneaza acest semn astrologic, nu sunt negative..Persoanele cu Ascendent in Balanta sunt inzestrate cu multa sensibilitate, simt artistic si pot trai momente de melancolie sau chia depresie datorita unui echilibru interior fragil..
Manifestarea exterioara este de cele mai multe ori echilibrata, inteligenta este de tip imaginativ iar plasarea persoanei va fi permanent la jumatatea distantei intre ideal si concret, intre planul fizic si cel al ideilor. Simpatiile si antipatiile sunt instantanee iar ajutorul acordat celorlalti este de cele mai multe ori pentru infrumusetarea vietii nu pentru bunastarea lor datorita echivalentei frumos=adevar=bine ce persista in mintea persoanei cu Ascendent in Balanta. Viata sentimentala si casatoria pot fi extrem de zbuciumate pline de separari si reimpacari, dominate de sentimente si pasiuni puternice.
Din punct de vedere al sanatatii afectiunile cele mai frecvente sunt legate de zona spatelui, coloana vertebrala, rinichi dar si de eliminare. Afectiunile pielii sunt destul de des intalnite pentru acest Ascendent.

SCORPION
Ascendentul dumneavoastra este situat in semnul SCORPIONULUI. Iata cateva detalii legate de acest semn zodiacal: Al 8- lea semn al zodiacului, semn fix de APA, este dominat de planeta Pluton si de Marte.
Atitudinea corespunde unei firi rezervate. Cel ce are Ascendentul plasat in acest semn zodiacal devine "martor al vegetatiei moarte", dezinteresat de ceea ce este la suprafata, dornic de o cunoastere autentica si profunda, doritor de mister, secret, ocult.
Atat in psihic cat si in sfera relatiilor transformarea va juca un rol deosebit, interesul fata de moarte si capacitatea de a renaste din propria cenusa ii vor marca viata. In cazul in care Ascendentul prezinta aspecte negative se vor manifesta defectele determinate de acest semn al zodiacului si individul poate tinde catre perversitate, fobie, tulburare interioara si chiar autodistrugere.
Stabilitatea in cadrul relatiilor amoroase este data de partener ce poate deveni o sursa a vitalitatii si echilibrului nativului cu acest Ascendent.
Semnul SCORPIONULUI guverneaza perioada de pubertate si afectiunile acesteia, organele genitale, anusul , duodenul si rectul. Zodia este pusa in legatura si cu otravurile, cu intoxicatiile alimentare.

SAGETATOR
Prezenta Ascendentului in semnul SAGETATORULUI induce influente jupiteriene combinate cu natura DUBLA si cu elementul FOC. Reactiile sunt alerte, pline de bunavointa, apare nevoia de competitie ce naste sportivitatea. Sunt preferate plimbarile lungi in natura dar si filozofia si limbile straine. Legaturile cu strainatatea vor fi frecvente iar reusita va veni prin studii superioare sau sport de performanta. Familia sau conjunctura il poate determina pe nativul care are acest Ascendent sa studieze medicina, filozofia, dreptul sau relatiile economice internationale dar il pot detrmina sa urmeze si o cariera sportiva sau militara. Varstele de 24 si 36 de ani devin decisive pentru sansele socio-profesionale ale nativului.
Relatiile sentimentale si parteneriatele pot fi insa tulburi, in special cu persoane din alt oras sau incepute in timpul unei calatorii. Un Ascendent Sagetator poate indica adesea doua casatorii.
Din punct de vedere al sanatatii pot apare afectiuni biliare, genito-urinare, ale ficatului si pancreasului. Nativul cu acest Ascendent mai este predispus la afectiuni legate de circulatia arteriala sau probleme in zona coapselor.

CAPRICORN
Ascendentul dumneavoastra este plasat in semnul CAPRICORNULUI, dominat de SATURN planeta rabdarii si a incercarilor vietii. Sunteti atras de lucrurile concrete si rezistente la schimbare, firea este retinuta, adesea melancolica. Comunicarea cu persoanele mai in varsta este favorizata. Sunteti foarte inzestrat pentru lupta cu "viata de zi cu zi" si gasiti satisfactie in rutina.
Utilitatea joaca rolul esential iar ambalajul nu prezinta un interes deosebit pentru dumneavoastra. Din punct de vedere al relatiilor afective apare riscul unei casatorii tarzii. Varsta de 29-30 de ani poate aduce o casatorie sau o ridicare socio-profesionala.
Problemele de sanatate cele mai frecvente sunt legate de sistemul osos si survin in general pe fondul unei lipse de calciu. Articulatiile si coloana vertebrala sunt expuse catre afectiuni cronice.
Se recomanda o alimentatie bogata in calciu si fier iar din puct de vedere al medicinei ayurvedice remedii ce intensifica FOCUL. Mai pot apare si afectiuni ale ficatului, bilei, splinei sau pancreasului dar si probleme de sanatate ce duc la o imbatrinire prematura a organismului.

VARSATOR
Prezenta Ascendentului in VARSATOR induce o dominanta uraniana si confera o atractie deosebita catre original, catre independenta si umanism. Sunteti pasionat de tot ceea ce este interesant si modern - informatica, telecomunicatii - stabiliti relatii cu usurinta si va faceti remarcat prin originalitatea de care dati dovada. Puteti fi percepu uneori ca "aerian", "cu capul in nori" si de cele mai multe ori nu dati atentie detaliilor iar modul de planificare al activitatii se refera la ansamblu si la perioade lungi. Aveti bune inclinatii catre informatica, psihologie, medicina alternativa, astrologie.
In relatii va manifestati efervescent dar plin de intelegere si compasiune, apreciati stralucirea si acele lucruri care il fac deosebit pe partenerul dumneavoastra. Varstele importnte sunt 21-22 si 42-43 de ani, fiind in stransa legatura cu URANUS guvernatorul acestui semn si pot aduce schimbari in viata afectiva si pe plan profesional. Varsta de 29-30 de ani poate aduce incercari atat in plan familial cat si legat de profesie.
Din punct de vedere al sanatatii, VARSATORUL guverneaza tibia si circulatia periferica dar prezenta acestui semn in Ascendent mai predispune si la probleme ale stomacului pe sistem nervos (gastrite, ulcer) si la astenii sau dimpotriva excitabilitate nervoasa exagerata. Mai pot apare stari de anemie sau orice afectiuni determinate de scaderea imunitatii organismului.

PESTI
Ascendentul in PESTI aduce prin influenta neptuniana o sensibilitate deosebita, receptivitate, calitati artistice (in special in directie muzicala). Apare o nevoie de a lupta impotriva suferintei umane. Firea este miloasa si intelegatoare si nativii cu acest Ascendent au capacitatea deosebita de a gasi si trezi partea buna din fiecare fiinta umana cu care intra in contact.
Ascendentul in PESTI ofera o inclinatie spre contemplare, visare, misticism si in aspect negativ predispune catre inertie si dependenta sau izolare, desprindere de real. Relatiile sentimentale se pot dovedi frustrante deoarece partenerul va fi uneori prea legat de real, concret.
Intuitia il va ajuta uneori pe nativul cu acest Ascendent sa dobandeasca insa, in plan prfesional, functii de conducere dar exista riscul de cadere datorat increderii excesive in ceilalti sau delasarii, dezinteresului.
Patologia este legata de sistemul nervos si zona gleznelor dar mai pot apare si afectiuni legate de circulatia periferica si circulatia limfatica. Poate apare tendinta de a abuza de droguri(medicamente, tutun, alcol,etc.).



© 2005 Cosmin A Tomescu ®



FLORILE  PASIUNII .
http://viata-flori-bijuterii-prietena.blogspot.com/







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu