*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

20100716

PLANIFICARE COPII ? DA !





DA , copiii ar trebui sa fie planificati .

 Din punctul meu de vedere , desi se acorda o atentie sporita acestui aspect prin politici educationale ,  totusi mai este mult de lucrat in acest sens .

 Ar trebui sa fie exclus faptul sa existe  COPII CU COPII . Ma refer acum la copiii minori . Chiar si in cazuri nefericite de viol minore , trebuie sa se intervina pentru a nu perpetua un rau deja facut . Repet , aceasta este parerea mea .

 Si , prin educarea parintilor , mai intai , si apoi a minorilor  ,  sa se inteleaga cand trebuie inceputa viata sexuala , si daca s-a inceput  , trebuie inteleasa necesitatea  protejarii pentru contraceptie :
.http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/despre_sex/
Pentru_fete_cand_e_bine_sa_incepem_viata_sexuala-44.html
http://www.clopotel.ro/educatie/educatie_sexuala/articole_sex/
Metode_contraceptive_naturale-158.html
http://www.sfatulmedicului.ro/Metode-contraceptive
/metode-contraceptive_1025
http://www.parinti.com/CelemainoiMetodedeContraceptie-articol-112.html

Daca acum s-au pus bazele intelegerii implicatiilor vietii sexuale neprotajate  , putem sa credem ca tinerii , si cu atat mai mult adultii  , vor fi responsabili de aducerea pe lume a unui copil dorit  , la momentul potrivit .

Si , sa lasam la o parte ideea ca un copil trebuie sa vina cand  ne-am realizat profesional ca femeie , cand avem propria casa  , cand...

 Nu , copilul trebuie sa vina in primul rand cand suntem responsabili sa-l iubim si sa-l  educam cum trebuie , si ,  sa-i oferim cel putin strictul necesar , dar multa , multa dragoste .



FLORILE   PASIUNII :
http://viata-flori-bijuterii-prietena.blogspot.com/p/poezii-florile-pasiunii.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu