*VALSUL VIETII* - un site despre viata !

20100704

NU VREAU ! HOTARAT !

Nu vreau sa incep viata sexuala ! Nu vreau !






Acest  NU  hotarat ar trebui sa -l spuna fetele cand nu doresc sa inceapa viata sexuala .

 Daca , datorita convingerilor personale obtinute prin educatie , informare , o fata , cu toate influentele din jurul sau , care pot fi contrare , ajunge la aceasta concluzie , trebuie sa stie ca este dreptul ei de a decide .

Dar sa intelegem ca nu este suficient sa spunem asta , trebuie sa stim ca , de cele mai multe ori , baietii pot percepe acest nu ca pe un joc al fetei , un fel de DA mascat .De aceea , acest nu trebuie sa fie sustinut de un comportament adecvat .

Multi baieti care abuzeaza de o fata sustin ca au primit mesaj din comportamentul fetei ca vrea .

Si , sa nu uitam ca este mai usor sa previi decat ...sa vindeci .

De aceea , incercati sa nu va expuneti ajungand in intimitate cu un baiat chiar daca este persoana iubita . Normal ar fi ca baiatul sa fie educat astfel incat sa stie ca cel mai timid "nu" al unei fete este un NU, si gata .

Dar daca baiatul nu a primit aceasta educatie , si el stie ca este rusinos sa lase sa-i scape un astfel de moment ...

Si in plus , s-ar putea ca a facut deja pariu cu baietii ca , in cel mai scurt timp , te are . Si maine , nu numai clasa , ci toata scoala va afla ...

Si , cu riscul de a rani pudoarea unor fete , spun : sper sa nu ajungeti in situatia sa va intrebati daca mai sunteti virgine dupa ce ati facut sex oral sau anal cu asazisul  ,, iubit ,, , ca sa nu va paraseasca , caci dragostea ....NON COMMENT !

E tragicomic , dar , din pacate , real .



FLORILE PASIUNII :
http://viata-flori-bijuterii-prietena.blogspot.com/p/poezii-florile-pasiunii.html



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu